Home
Facultad
Nuestra Facultad
Autoridades
Acreditación
Staff
Campus y Sedes
Carreras
Ingeniería Comercial
Ingeniería Informática Empresarial
Auditoría e Ingeniería en Control de Gestión
Contador Público Auditor
Internacionalización
MBA
Postgrados
Educación Continua
Magísteres
Doctorado en Economía
Académicos e Investigación
Académicos
Publicaciones
Investigación
Centros de Investigación
Noticias
Recursos Digitales
Tour Virtual
Plan Estratégico
Memoria FEN
Revista Perspectiva
Acceptance of a food of animal origin obtained through genetic modification and cloning in South America: A comparative study among university students and working adults
https://fen.utalca.cl/publicacion/acceptance-of-a-food-of-animal-origin-obtained-through-genetic-modification-and-cloning-in-south-america-a-comparative-study-among-university-students-and-working-adults/
Área
Multidisciplinario
Año
2015
Revista/Libro
Food Science and Technology
Tipo
Paper
Autores
Germán Lobos
- Schnettler B., Velásquez C., Miranda H., Orellana L., Sepúlveda J., Miranda E., Adasme Berríos C., Grunert K.
Link paper
https://fen.utalca.cl/publicacion/acceptance-of-a-food-of-animal-origin-obtained-through-genetic-modification-and-cloning-in-south-america-a-comparative-study-among-university-students-and-working-adults/
→
Contáctenos
Formulario de Contacto